Roland keyboard kopen

Overweeg je een Roland keyboard te kopen? Vergelijk en koop de beste Roland keyboards met KeyboardKopen.nl. Lees handige tips en bekijk de beste keyboards van Roland.

Naast Yamaha en Casio is Roland veruit het meest bekende bedrijf op het gebied van keyboards en digitale piano’s. Het bedrijf Roland maakt al sinds de jaren 80 keyboards en synthesizers en is daarmee één van de grondleggers van elektronische toetsinstrumenten. Roland is in de loop der jaren uitgegroeid tot een topsegment bedrijf met hoogwaardige keyboards die ze vandaag de dag produceren.

Roland keyboards zijn één van de meest populaire keyboards in de muziekwereld. Roland maakt voor iedere doelgroep keyboards. Van keyboards voor kinderen, beginners keyboards tot professionele keyboards voor de gevorderde keyboardspeler. 

Roland keyboard top 3

De selectie Roland keyboard top 3 is op basis van minimaal 61 aanslaggevoelige toetsen en een prijs onder de € 750,-.

1. Roland FP10 digitale piano 88 toetsen
Meer informatie

Roland keyboard kopen

2. Roland GO keyboard 61 toetsen
Meer informatie

roland keyboard

3. Roland Juno-DS synthesizer 61 toetsen
Meer informatie

Roland Juno-DS 61 synthesizer keyboard

Meer keyboards en prijzen vergelijken? Klik hier

Geschiedenis Roland keyboards

Roland is van oorsprong een Japans bedrijf en is opgericht in 1972. Het merk Roland maakte in zijn begin jaren met name drum computers en synthesizers.

In de loop der jaren is Roland ook hoogwaardige digitale piano’s gaan produceren met een unieke manier van klankopwekking. Daar waar andere grote merken gebruik maken van sampling. Werkt Roland met zijn unieke manier van complexe geluid en klank berekening technieken. Dus als je een keyboard gaat kopen neem dan zeker Roland keyboards mee in je selectieproces. Meer lezen over Roland? Klik hier.