Goedkope keyboard top 5

Goedkope keyboard

Ben je op zoek naar een goedkoop keyboard? Bekijk en de vergelijk de goedkoopste keyboards en lees handige kooptips.

Als je gaat beginnen met keyboard spelen dan is budget een belangrijk onderdeel. Wellicht wil je niet al te veel geld spenderen aan een keyboard. Je weet immers nog niet of je keyboard spelen wel leuk gaat vinden. Daarom ben je op zoek naar een goedkoop keyboard met alle functies waar een goed keyboard aan moet voldoen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel goedkope keyboards te koop die aan alle vereisten voldoen en niet inleveren op kwaliteit. Om je goed op weg te helpen hebben wij een goedkope keyboard top 5 gemaakt van de goedkoopste keyboards van de beste merken.

Waar op letten bij het kopen van een goedkoop keyboard

Bij het kopen van een voordelig keyboard is niet alleen de prijs belangrijk. Het is ook van belang dat je voor een volwaardig merk kiest. Goede merken zijn bijvoorbeeld Yamaha, Casio, Roland, Korg en Medeli. Bij deze merken weet je zeker dat het wat betreft prijs/kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid goed zit. Waardoor je zeker weet dat je veel jaren plezier zal hebben van jouw nieuwe keyboard.

De goedkoopste keyboards onder de € 200,- van de beste merken zijn prima keyboards. Zeker voor beginnende keyboard spelers is de prijs uitnodigend om kennis te maken met keyboard spelen. Let er wel op dat veel keyboards in deze prijsklasse niet altijd aanslaggevoelige toetsen hebben en niet allemaal over ingebouwde les functies beschikken.

Bij de selectie betaalbare keyboards is rekening gehouden met de volgende punten. Prijs onder de € 200,-, minimaal 61 toetsen en de beste merken.

Goedkope keyboard top 5

1. Yamaha PSR e363 61 toetsen keyboard v.a. € 196,-
Meer informatie

Goedkope keyboard

2. Casio CTK-3500 61 toetsen keyboard v.a. € 159,-
Meer informatie

Casio ctk 3500 goedkoop keyboard

3. Yamaha EZ-220 61 toetsen keyboard v.a. € 195,-
Meer informatie

Yamaha EZ-220 keyboard voordelig

4. Yamaha PSR e263 61 toetsen keyboard v.a. € 154,-
Meer informatie

Yamaha goedkoopste keyboards

5. Medeli M331 61 toetsen keyboard v.a. € 186,-
Meer informatie

Medeli M331 keyboard

Meer keyboards en prijzen vergelijken? Klik hier

Goedkoopste keyboard merken

De bovenstaande selectie is gebaseerd op de voordeligste keyboards van de beste merken. Als je goedkopere keyboards zoekt dan hierboven vermeld dan is het aan te raden om is een kijkje te nemen bij Fazley keyboards en Medeli keyboards. Fazley en Medeli maken budgetvriendelijke keyboards met veel opties en mogelijkheden tegen scherpe prijzen.

Voor beginners zijn Fazley keyboards wat ons betreft prima keyboards. Maar verwacht er niet te veel van. Het voelt en klinkt minder goed dan de bekendere merken. Het merk staat dan ook met name bekend om zijn betaalbare keyboards.

Mocht je twijfelen dan is het verstandig om een piano of keyboard winkel te bezoeken om verschillende keyboards uit te proberen. Ben je op zoek naar een keyboard om piano op te spelen? Bekijk dan de piano keyboard top 5.