Goedkope keyboard top 5

Goedkope keyboard

Goedkope keyboard voor starters kopen? Als je net gaat beginnen met keyboard spelen dan is budget belangrijk en wil je wellicht niet al te veel geld spenderen aan een keyboard. Je weet immers nog niet of je keyboard spelen wel echt leuk gaat vinden. Daarom ben je op zoek naar een goedkoop keyboard.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel goedkope keyboards te koop die aan alle vereisten voldoen en niet inleveren op kwaliteit. Om je goed op weg te helpen hebben wij een top 5 goedkope keyboards gemaakt van de goedkoopste keyboards van de beste merken.

Bij de selectie betaalbare keyboards is rekening gehouden met de volgende punten. Prijs onder de € 200,-, minimaal 61 toetsen en de beste merken.

Meer keyboards en prijzen vergelijken? Klik hier

Goedkope keyboard top 5

1. Yamaha PSR e363 61 toetsen keyboard v.a. € 196,-

Meer informatie

Goedkope keyboard

2. Casio CTK-3500 61 toetsen keyboard v.a. € 159,-

Meer informatie

Casio ctk 3500 goedkoop keyboard

3. Yamaha EZ-220 61 toetsen keyboard v.a. € 195,-

Meer informatie

Yamaha EZ-220 keyboard voordelig

4. Yamaha PSR e263 61 toetsen keyboard v.a. € 154,-

Meer informatie

Yamaha goedkoopste keyboards

5. Medeli M331 61 toetsen keyboard v.a. € 186,-

Meer informatie

Medeli M331 keyboard

Meer keyboards en prijzen vergelijken? Klik hier

Waar op letten bij een voordelig keyboard

Bij het kopen van een voordelig keyboard is het belangrijk dat je voor een bekend merk kiest. Bekende keyboard merken zijn bijvoorbeeld Yamaha, Casio, Roland, Korg, Medeli en Fazley. Dan weet je zeker dat het wat betreft kwaliteit goed zit en dat je veel jaren plezier zal hebben van jouw nieuwe keyboard.

De goedkoopste keyboards onder de € 200,- van bekende merken zijn prima keyboards. Zeker voor beginnende keyboard spelers is de prijs uitnodigend om kennis te maken met keyboard spelen. Let er wel op dat veel keyboards in deze prijsklasse niet altijd aanslaggevoelig zijn en over het algemeen geen les functies hebben.

De goedkoopste keyboards

De bovenstaande selectie is gebaseerd op de voordeligste keyboards van de beste merken. Als je goedkopere keyboards zoekt dan hierboven vermeld dan kan je bij merken kijken als Fazley. Die maken budgetvriendelijke keyboards van redelijke kwaliteit. 

Voor beginners zijn dat wat ons betreft prima keyboards. Maar verwacht er verder niet te veel van. Het voelt en klinkt minder goed dan de bekendere merken.

Mocht je twijfelen dan is het verstandig om een piano of keyboard winkel te bezoeken om verschillende keyboards uit te proberen. Ben je op zoek naar een keyboard om piano op te spelen? Bekijk dan de piano keyboard top 5.

Menu