Casio keyboard kopen

Overweeg je een Casio keyboard te kopen? Vergelijk en koop de beste Casio keyboards met KeyboardKopen.nl. Lees ook handige tips en bekijk de beste Casio keyboards.

Casio keyboard top 3

1. Casio CDP S100 digitale piano 88 toetsen
Bekijk de beste prijs

casio keyboard

2. Casio CT-S300 61 toetsen
Bekijk de beste prijs

Casio ctk 3500 keyboard

3. Casio LK-S250 61 verlichte toetsen
Bekijk de beste prijs

Casio-LK-265 keyboard

Meer keyboards en prijzen vergelijken

Naast Yamaha en Roland is Casio veruit het meest bekende merk op het gebied van keyboards en digitale piano’s. Het bedrijf Casio maakt al sinds de jaren 70 keyboards en heeft sindsdien hun keyboards verder ontwikkelt tot de hoogwaardige keyboards die Casio vandaag de dag produceert. Casio staat onder andere bekend om hun goede keyboards voor een relatief lage prijs in verhouding tot Yamaha en Roland.

Casio keyboards zijn één van de meest populaire keyboards in de huidige keyboardmarkt. Dit komt mede doordat Casio één van de grondleggers is als het gaat om keyboards. Casio maakt voor iedere doelgroep keyboards. Van kinder keyboards voor beginners tot professionele keyboards voor de gevorderde toetsenist.

Als je op zoek bent naar een beginners keyboard van Casio dan raden wij aan om voor een keyboard met minimaal 61 toetsen te kiezen. Bij voorkeur met aanslaggevoelige toetsen.

Geschiedenis Casio keyboards

Het van oorsprong Japanse bedrijf Casio is opgericht in 1946 en heet voluit Casio Computer Company. Het merk Casio staat ook bekend als het gaat om rekenmachines en computers.

In 1986 heeft Casio één van de eerste keyboards op de markt gebracht waar de nog steeds veel gebruikte sampling methode werd toegepast. In dat opzicht is Casio zeer revolutionair geweest op het gebied van keyboards en digitale piano’s. Dus als je een keyboard gaat kopen neem dan zeker Casio mee in je selectieproces. Meer lezen over Casio? Klik hier.