Casio keyboard top 3

Casio keyboard

Overweeg je een keyboard van Casio te kopen? Vergelijk en koop de beste Casio keyboards. Bekijk ook de top 3 beste Casio keyboards voor starters.

Naast Yamaha keyboards zijn Casio en Roland veruit de meest bekende bedrijven op het gebied van keyboards en digitale piano’s. Ze maken al kwaliteit keyboards sinds de jaren 80 en hebben de keyboards verder ontwikkelt tot de hoogwaardige keyboards die Casio vandaag de dag produceert. Casio staat onder andere bekend om zijn goede keyboards voor een relatief lage prijs.

casio keyboard

Casio keyboards zijn één van de meest populaire keyboards die op de huidige markt. Dit komt mede doordat Casio één van de grondleggers is als het gaat om keyboards. Casio maakt voor iedere doelgroep keyboards. Van kinder keyboards voor beginners tot professionele keyboards voor de gevorderde toetsenist.

Casio keyboard kopen top 3

De selectie Casio keyboards is op basis van minimaal 61 aanslaggevoelige toetsen en een prijs onder de € 300,-.

1. Casio LK 280 61 toetsen keyboard v.a. € 279,-
Meer informatie

casio lk 280 keyboard

2. Casio CTK-3500 61 toetsen keyboard v.a. € 159,-
Meer informatie

Casio ctk 3500 keyboard

3. Casio LK-265 61 verlichte toetsen keyboard v.a. € 204,-
Meer informatie

Casio-LK-265 keyboard

Meer keyboards en prijzen vergelijken? Klik hier

Geschiedenis Casio keyboards

Het Japanse bedrijf Casio is opgericht in 1946 en heet voluit Casio Computer Company. Het merk Casio staat ook bekend als het gaat om rekenmachines en computers.

In 1986 heeft Casio één van de eerste keyboards op de markt gebracht waar de nog steeds gebruikte sampling methode werd toegepast. In dat opzicht is Casio zeer revolutionair geweest op het gebied van keyboards en digitale piano’s.